Feed on
Posts
Comments

Jag tror att tanken på en egen blogg väcktes när jag blev lovad en interaktiv whiteboard till klassrummet. När jag sökte efter någon som hade erfarenheter av att använda smartboard eller activeboard (eller vad de nu heter) och kunde dela med sig av dessa stort som smått, glädjeämnen som svårigheter. Jag hittade ingen lärare som bloggade om just detta, det finns säkert (det finns bloggar om allt) men jag hittade ingen.

Nu sitter smartboarden i klassrummet och vi har använt den lite grann. Bloggen kommer nog handla en del om detta men även en hel del annat som t ex jobbet, livet och allt där i mellan.

Mina framtidstankar är nog att jag skall blogga tillsammans med mina elever, men jag känner mig alldeles grön i blogglandet och eleverna är alldeles nya (för mig) i år, så jag prövar lite själv först. 

Tja, hur hamnade jag här egentligen, det känns lite läskigt men också spännande, vad är värst att någon läser eller att ingen läser?

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet