Feed on
Posts
Comments

Varulvsfröken…

Idag har jag varit en fullfjädrad varulvsfröken, med ragg, vassa tänder och varulvsvrål.

Gick glatt och förväntansfull till jobbet, började inte förrän efter lunch men gick lite tidigare, det finns altid att göra och dessutom om man skall vara ärlig hade jag svårt att hålla mig ifrån jobbet, som sagt finns alltid att göra.

Började bra, fick gjort en hel del, morrade bara lite åt fritidspedagogerna när dem frågade om kopiatorn funkade, inte mitt jobb att sköta support på teknisk utrustning, grrr. Åt tillsammans med barnen, gott och trevligt.

Sen startade lektionerna, först matte… arga fröken vaknade så smått först lite lätt irriterad när alla förstår vid genomgången och sen begriper ingen , när man skall göra sjäv. .. du sa inte… fast jag tror att jag sa samma sak tio gånger. Alla vill ha hjälp, räcker upp handen och sen skriker: – jag är klar.

Därefter svenska, högläsning i par, helrörigt (känner att jag börjar bli varm och kliig, pälsen är på väg ut.)

Idrotten, flera har glömt kläder, ingen lyssnar, förstår inte regler, blir ovänner..tjafs och tjat, varulfsfröken morrar och skäller på allt och alla, även de stackare som inte förtjänar.

Idrottslektion två med en annan fyra, samma planering, samma genomförande alla förstår skratt och skoj. När vi ska gå hem tackar några pojkar för den roliga lektionen. Varulvsfröken har nu förvandlats till en skamsen valp, beklagar sig för kollegorna, och funderar hur hon skall bli en bättre lärare imorgon.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet