Feed on
Posts
Comments

Dagens…

Dagens tacksamma: äntligen är smartboarden igång med alla smarta funktioner, den har ju gått på lite halvfart, det har varit något strul med installationen av notebook 1o.Tack fantastiska IT-support som verkligen har kämpat med problemet, många sena kvällar till och med fredag eftermiddag.

Dagens trista: fortfarande förkyld, det känns som jag har en glasburk över huvudet… om ni förstår känslan. Igår strejakde jag, rättade inte barnens matteböcker, bestämde mig att man har rätt att vara sjuk på söndagar i alla fall.

Dagens sköna: Imorgon har vi k-dag, det betyder att jag faktiskt kan låta planerandet vara till i morgon och vara lite slö i kväll.

Dagens möte: träff med skolans lilla IT-grupp. Som vanligt tittade vi på skolans hemsida, är den aktuell (nja) lite problem eftersom vi har gjort en omorganisation i arbetslagen som inte riktigt är färdigtänkt än, många frågetecken men de kanske raknar. PIM, hur långt har vi kommit och varför är det så tyst just nu? Unikum-projektet (E-IUP), nu har vi prövat en termin, hur går vi vidare? Här finns det tusen frågetecken som t ex skall alla vara med eller skall var och en få välja hur många elever man vill ha med? Vem skall sköta informationen till föräldrar? Hur gör man med motsträviga kollegor som tycker att det här med E-iup mest är krångligt? Mötet slutade halvfärdigt som vanligt, vi beslutade att vi nog får träffas två gånger per termin i alla fall. Alla frågorna och några till lär nog återkomma och återkomma.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet