Feed on
Posts
Comments

Bok & Biblioteksmässan

Var på bok- och biblioteksmässan idag, kom hem för en halvtimme sen, ganska slut faktiskt, övertrött, måste varva ned med att skriva lite.

Tittade på Pixel i Natur & Kulturs monter, matteläromedel som är tänkt att fungera med smarta tavlan, finns som matteböcker, man  kan köpa bara licens till det digitala läromedlet, till ett riktigt överkomligt pris faktiskt och med riktigt smart uttänkta verktyg som klockor, gradskivor och mycket mer demo hittar du här, även Pulsseriens Geografiläromedel finns som som program anpassat för smarta tavlan, pröva demon här.

Lyckades faktiskt få ett provex av Magic , läromedel i engelska från studentlitteratur. Alldeles nyutkommet för år 4,  till varje elevbok finns en skiva med övningar som jag tror kan fungera riktigt bra ihop med smarta tavlan. Skall bli spännande att pröva, undervisar visserligen inte i engelska för tillfället men skall ändå testköra lite ihop med ungarna. Kul att man ser en tydlig ”interaktiv” utveckling i branschen, visst finns det mycket man kan tillverka själv men ibland är det skönt när det finns färdigtänkt.

Det är en dag imorgon också så nu är det godnatt =)

One Response to “Bok & Biblioteksmässan”

  1. FrökenS skriver:

    Jag gillar verkligen att flukta in läromedel. Hoppas jag också får chans inom kort.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet