Feed on
Posts
Comments

Dagens…

Dagens dyra… köpt nya stövlar igen, tröstköp kallas det, varje gång jag känner mig misslyckad på jobbet, handlar jag, skulle behöva löneförhöjning för tillfället, det blir dyrt det här…(nej, det är ingen modeblogg det här, jag lovar)

Dagens friska… först skogen med fyror och femmor, kallt, sen promenad till stan för shopping, varmare.

Dagens bästa…mina goa arbetskamrater som alltid stöttar och bryr sig, vi skrattar och gråter verkligen ihop.

Dagens lilla hopp…V som visat ganska tydligt att han inte tycker att jag är något att ha, placerade sig tätt intill mig när vi skulle gå till skogen och de skulle delas in i grupper ihop med femmorna (ett litet jippie) tror jag.

Dagens intressanta…genomgång tillsammans med hög av skolans IUP-grupp hur man löst de skriftliga omdömena i E-IUP’n. IT-handledaren hade varit på grannskolan, där talar man om att införa IUP-mål och ämnesmål, är dessa i motsättning till varandra? Någon som är insatt…?

Dagens fråga… vi skall omorganisera oss, skall man arbeta med äldre elever eller skall man fortsätta med de yngre?… eller kanske hur gick det med ärtorna? Ärtorna lyckades och frodades i ena klassen i min egen lilla klass odlade vi mögel, men det är spännande det med. Nästa projekt är att odla krasse, det kan nog inte misslyckas =)

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet