Feed on
Posts
Comments

Nu börjar jag om

Hade en halvfärdig PIM-femma som jagade mig, fick inte till det… suck, denna prestationsångest. Så fick jag förslaget att börja om, börja på nytt, vips var jag igång igen. Har planer på att projektplaneringen skall vara klar innan veckans slut och att femman skall vara så gott som klar efter jullovet, är det möjligt tro… ingen aning, men jag jobbar på det, så ni vet, vad hon gör… Fröken T

2 Responses to “Nu börjar jag om”

 1. Öpedagogen skriver:

  Oj, jag ska ju ha startat
  PIM fyran, men jag har haft
  så mycket under hösten att
  jag nästan glömt bort det.
  Jag har bl a gjort klar skolans
  hemsida. Kanske tar jag
  tag i fyran nu på våren –
  tack för påminnelse om PIM

 2. Fröken T skriver:

  Det försvinner lätt in alla
  måsten, men PIM är både gott
  och nyttigt, dessutom
  hägrar en gala till våren och
  en tjusig guldnål, hoppas jag,
  lol

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet