Feed on
Posts
Comments

Tack för idag!

Det här inlägget tillägnar jag min fantastiska klass, som har låtit mig vara med och ta del av en dag i lärandets tecken. Jag vill tacka för den glädje och lust ni vek flygplan, mätte, skrev fotograferade och funderade, för att ni övade multiplikationstabeller intensivt och högljutt med hjälp av kortlekar. Jag tackar för de fina redovisningarna om Sveriges natur, jag tackar för de kloka synpunkterna och förslagen på hur man kan göra redovisningarna ännu mera fantastiska. Jag vill tacka för det fina bildspelet som L hade gjort hemma och skickade mig, jag vill tacka för det fina inlägget om vår trevliga dag i vår blogg. Jag vill tacka för att ni har lärt massor tillsammans med mig under dagen och att ni går hem och lär er ännu mer (och att ni låter mig vara med där med.) tack, tack och åter tack (den meningen har jag stulit ur en av våra sagor, jag undrar vem som lär vem.

3 Responses to “Tack för idag!”

  1. Öpedagogen skriver:

    De har antagligen en bra förebild i dig …. Tacka dig själv litegrann också … du är en del i allt det som sker i klassrummet.

  2. Fröken T skriver:

    Tack för fina ord, vi har slitit hårt tillsammans för att komma dit vi är idag, men nu skördar vi frukterna. Lycka är verkligen när man vet att eleverna har jobbat stenhårt hela dagen men ändå tycker att de har haft kul.

  3. annemarie skriver:

    Åh så vackert skrivet till sina elever – det ska jag också göra för mina i morgon. Anne-Marie

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet