Feed on
Posts
Comments

Lära med bloggar

Idag har jag blivit intervjuad av Carina Näslundh från Datorn i utbildningen om vår alldeles nystartade klassblogg. Det är nyttigt att få tänka till och sätta ord på sina tankar, men kan inte låta bli att fundera på vad jag sa egentligen ???? Hoppas att det blev något vettigt, kändes som vi pratade om både himmel och jord, få se om det kan bli något användbart.

En fråga var vad jag lärt mig av att blogga själv, tja igår blev jag så inspirerad av Öpedagogens mattejeopardy, så att jag var tvungen att pröva att göra ett själv. Idag hittade jag hos Uggleblogg den här fantastiska bloggen, som ger mig massor av nya idéer, jag länkar mig vidare till Sandra och där får jag inte bara reda på att Google Ocean är på väg (längtar jag efter) utan också att jag kan få inspiration att använda Google earth av Johan Lindwerts filmer på TeachersonDemand,  för att bara nämna några exempel. Att skriva och att läsa bloggar är att sätta ord på tankar men det är också att få inspiration, idéer, att lära nytt, tack för det.

4 Responses to “Lära med bloggar”

 1. annemarie skriver:

  Åh så många inspirationskällor. Kul att läsa. Anne-Marie

 2. Fröken T skriver:

  Det finns många, många fler fantastiska och läsvärda bloggar som förgyller min tillvaro, hoppas få tillfälle att återkomma till dem.

  En av mina absolut största inspirationskällor är din blogg, jag tror och hoppas att lite av allt ditt goda skall sprida sig till mig också om jag läser lite då och då.

 3. itchristina skriver:

  Du var strålande idag, tvivla aldrig på dig själv. Helt fantastisk pedagog!

 4. Fröken T skriver:

  Tack, tack och åter tack 🙂

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet