Feed on
Posts
Comments

Att bli inspirerad av…

Trött, trött… huvudvärk och fyrkantiga ögon. Småplockar med detaljer , putsar och fernissar på min PIM, undrar nästan om jag är rädd för att bli klar???

Under tiden flyr jag små stunder, hamnade på en ö hos en mycket klok pedagog, hon kan konsten att förvandla det mesta till undervisning.  Läs och inspireras.

2 Responses to “Att bli inspirerad av…”

  1. itchristina skriver:

    När jag blev klar med min PIM-5 kändes det lite tomt måste jag erkänna. Kan det vara det du är lite rädd för, eller har du kanske stora krav på att allt ska vara perfekt? Du ska se att du snart känner dig klar och nöjd med ditt resultat. Jag tror det blir alldeles strålande bra.

  2. Fröken T skriver:

    Tack för att du tror det och jag hoppas verkligen att det blir så, tycker bara att det känns svårt att överblicka just nu, alla delar är så gott som klara, skall sy ihop den så att den blir klar till nästa vecka.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet