Feed on
Posts
Comments

Smartburkar


Tittade in hos smartklubben och såg att nu finns det en smart burk, med länkar hos Annas burkar. Fanns en hel del matnyttigt där.

2 Responses to “Smartburkar”

  1. Öpedagogen skriver:

    Tack för tipset. Frågan som jag ställer mig är: När sjutton ska jag ha tid att kolla runt, fördjupa mig och fundera kring Smarboarden. Kanske bästa sättet är att bara använda den och leta när jag söker svar… Hmm? Jag skulle behöva ha sportlov en vecka till – hahaha

  2. Fröken T skriver:

    Tror att det är en bra strategi , pröva sig fram, men det tar tid det med. Jag ägnade hela förra sommaren åt att planera ”lektioner” i förväg, en del har jag använt en del inte men jag lärde mig mycket på vägen, tur att det är så himla kul, annars kanske man hade velat ha betalt för arbetet 🙂

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet