Feed on
Posts
Comments

Det här är kanske reklam men gratis är gott. Bonnier utbildning erbjuder gratis digitalt material till interaktiva skrivtavlor… det är bara att registrera sig på www.bonline.se och så får man pröva fram till 1 maj. Varför har ingen berättat det för mig? Var är haken? Har inte hunnit pröva själv än men återkommer…

3 Responses to “Ett litet tips innan läggdags”

 1. Golfande IT-pedagogen skriver:

  Jag hade berättat det för dig….om jag vetat…;-)

 2. tinate skriver:

  Ja, vem annars, dig kan man lita på det jag ju.
  Haken hittade jag idag, kunde inte logga in (det funkade finfint igår), lite surt eftersom jag hade planerat att testköra idag, det fick bli pixel istället.

 3. Öpedagogen skriver:

  Ahhhh – det är frågan det!!! Varför får man inte veta detta? Men nu vet jag – tack, tack …

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet