Feed on
Posts
Comments

Fint besök.

Imorgon blir det fint folk i klassrummet. Bästa IT-pedagogen kommer tillsammans med IT-chefen för att se hur vi arbetar med SMARTboard, kul. Hade tänkt att eleverna skulle få göra egna övningar i Notebook (programmet som följer med SB) med hjälp av Lesson Activity Toolkit som finns i Notebooks galleri. Det är en riktig skatt med massor av spelkort, tärningar, dominobrickor, framförallt de interaktiva objekten är användbara och framförallt lättanvända för eleverna. Nu blev det så att IT-avdelningen har tappat bort verktygslådan i installationen på skolans samtliga datorer, suck. Efter två påringningar verkar de fortfarande inte förstå vad jag pratar om, dubbelsuck.

 

Så det fick bli en halvmesyr, eleverna fick önska vad de vill visa, sånt som de gillar att göra. Så nu försöker jag  planera ihop något med mening och mål hemma efter dessa önskemål. Det blev inte riktigt som jag tänkt men ser ganska bra ut ändå, hoppas eleverna tycker det också… 

One Response to “Fint besök.”

  1. Öpedagogen skriver:

    Kul, kul, prövar den gärna 😉

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet