Feed on
Posts
Comments


Tack snälla Smartklubben för en trevlig och inspirerande kväll i Göteborg och för den fina boken, den har jag önskat mig länge :-). Den ligger redan och väntar på nattduksbordet.
Boken fick jag bland annat för den här…

Hela 865 nedladdningar på Smartklubbens hemsida. När den når tusen får jag nog fira med ”bubbel”.

Som sällskap hade jag superkvinnan ITChristina med mig, som renoverar, golfar i Danmark, lunchar med skolverket i Stockholm och åker till Göteborg i ett och samma andetag. Tack för sällskapet tjejen 🙂

4 Responses to “Tack snälla Smartklubben!”

 1. itchristina skriver:

  Tack själv, Fröken T, för ditt fantastiska sällskap. Jag har tur som har dig. Utan dig hade jag nog aldrig kommit iväg, hade säkert missat att anmäla mig, glömt att åka, kört vilse för att jag inte kollat upp vart jag skulle….Och boken är du väl värd!

 2. Fröken T skriver:

  Hmm, med tanke på hur förvirrad jag anses vara, så måste jag ha överträffat mig själv många gånger om på den här turen, och ingen ska kalla dig präktig efter det här…. 🙂

 3. Öpedagogen skriver:

  Åhhh – JÄTTESTORT GRATTIS TILL DIG!! Vad roligt!! Det kanske inte är du som ska tacka, det kanske är vi andra som ska göra =)

 4. Fröken T skriver:

  Visst är det jag som ska tacka. Jag tycker alltid att det är lite läskigt att lägga ut lektioner men samtidigt känner jag att jag har fått så många goda lektionstips på lektion.se, smartklubben och för att inte tala om alla bloggar, inte minst din, så jag vill också bidra på något sätt. Det känns fantastiskt att så många uppskattat det jag gjort.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet