Feed on
Posts
Comments

Idag fick jag och ITchristina se en vacker syn. Jag tror faktiskt att jag skymtade en liten rörd tår i ögonvrån på min nya kollega. Vi hade nämligen workshop tillsammans med ett ivrigt gäng lärare som står i stargroparna att börja med digital IUP. Och ALLA hade var sin bärbar dator, det har deras rektor sett till i dessa ekonomiskt bistra tider. De har naturligtvis trådlöst överallt och en smartboard i så gott som varje klassrum också. – Vi känner att vi vill satsa på det här, sa rektorn och såg lite stolt och lite generad, när vi berömde… underbart med goda exempel.

6 Responses to “En bärbar till alla lärare…”

 1. Lilla O skriver:

  Onekligen lyxigt! Ska i alla fall slåss för EN bärbar och en kanon i klassrummet.

 2. Fröken T skriver:

  Har faktiskt börjat fundera på om det är lyx eller självklarheter!?! Klart att du ska ha en bärbar och en kanon eller aktiv skrivtavla (beroende på vilka behov och dina elever har).

 3. Öpedagogen skriver:

  Ingen lyx, en självklar prioritering, enligt min mening. En klok rektor som fattat vad det handlar om 😉

 4. Fröken T skriver:

  Absolut en klok rektor som fattat vad det handlar om, efter vad jag har hört så håller man dessutom budget på ett föredömligt sätt. Så roligt i dessa tuffa tider.

 5. itchristina skriver:

  Och visst såg du rätt, jag blev så rörd av situationen att det kom en eller två tårar. Efter allt slit under mina år som IT-pedagog, efter att ha stångats och ältat och …..jag ni vet allt. Så äntligen står jag där framför en sådan syn. Vem skulle inte bli rörd. 😉

 6. Fröken T skriver:

  itchristina – det har du all rätt att vara. Jag vet och har ju själv tagit del av ditt stöd och din positiva energi, för att inte glömma all din kunskap. Vi i vårt arbetslag och våra elever hade ju aldrig kunnat göra de saker vi fick möjlighet till om det inte varit för dig och ditt stöd =)

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet