Feed on
Posts
Comments

En liten påminnelse…

ITChristina och jag åkte på KompLIT – mässan på högskolan i Skövde idag. En resa som inte började så bra, vi blev påkörda på vägen, lyckligtvis blev det bara en liten retlig buckla på bilen, själva klarade vi oss alldeles, alldeles utmärkt. Livet är lite väl äventyrligt ibland.

Mässan bjöd bland annat på på Fredrik Svensson, Arne Trageton, Stefan Pålsson, Jonas Linderoth och andra IT-gurus, allt var gratis och det var drop in som gällde. Kändes fantastiskt generöst och inspirerande. Nyttigt för mig att få en påminnelse om vad jag faktiskt tyckte var kul och brann för, skönt att känna att livet återkommer så sakteligen. Under en mindre intressant föreläsning tappade jag intresset och surfade runt lite grann och då hittade jag typedrawing hos Bubbles som i sin tur hade hittat den hos Ugglemamman…. så till och med när det blev tråkigt så blev det bra =)

Ej namngiven 1

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet