Feed on
Posts
Comments

Har varit och hämtat tonåringen på skolan,  de har jobbat i restaurangen och timman är ganska sen. Jag frågar lite ängsligt när han börjar skolan i morgon. Jag vet att jag inte ska lägga mig i, jag vet att han får besluta själv numera, jag vet en himla massa saker…
Han suckar djupt som bara en mycket trött tonåring kan göra

– Jag vet inte

– Vet du inte???????

Ny suck, omöjlig ännu tröttare

– Nej, det står på nätet, och gör det inte det så finns det inte…

Jag funderar ängsligt och är på väg att säga något typiskt mammigt, men finner mig faktiskt, när jag ser det lilla roade flinet.

– Nej, då finns det inte, då får de skylla sig själva, flinar jag tillbaka.

Han gick till skolan dagen efter, i tid tror jag, så det måste ha funnits på nätet.

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet