Feed on
Posts
Comments

SMARTboard inleder året

Vi (jag och ITChristina)börjar arbetsåret med att ha SMARTboard – inspiration på en skola.  Först en ganska lång och forcerad genomgång av tips, hur man kan använda alla smarta objekt och applikationer som finns i SMART Notebook. Mycket klick och dra, i vanliga fall brukar vi fokusera mer på det pedagogiska tänket, men här fanns det en önskan att få en repetition av funktioner och applikationer. Största problemet med Notebook är att det erbjuder så mycket att det är svårt att hitta och att komma ihåg allt det bra man hittade.

Efter genomgången blev det workshop, vi gick runt och tipsade och supportade, underbart att kunna starta terminen med färdiga planeringar och SMARTA lektioner. En riktig rivstart på det nya året med andra ord, känns gott att  vara igång igen även om man är lite ringrostig efter alla lediga dagar.

.IMG_0510

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet