Feed on
Posts
Comments

Så har jag åter bytt jobb, från lärare, till IT-pedagog, till rektor. Vet nog inte riktigt vad jag har gett mig in på… Har ”bara” jobbat en månad, försöker tänka på det ibland när jag vill mer än jag kan, för det vill jag hela tiden! Rektor – det känns dubbelt på nåt sätt, man vet ju hur man inte vill vara, men hur ska man vara då?
”Tålamod” är ett råd som jag fått med mig av mina nya kollegor, kan kanske vara ett gott sådant.

En dag i mitt nya liv går inte att beskriva eller summera. Det sistnämnda tror jag inte att jag vågar göra. Många dagar kastas jag mellan olika möten med allt från elevärenden till budget, till inredningsarkitekter till IT-grupper till ledningsmöten till att vara med i klassrum eller luncha i skolans restaurang tillsammans med lärare och elever, snabba, korta möten, långa, svåra möten, roliga, spänande möten. De flesta möten innbär oftast att jag går från mötet med något som jag ska göra… när dagen närmar sig sitt slut så har jag haft otaliga möten som alla innebär med lika många arbetsuppgifter….
Rektor – är det ens möjligt, troligtvis inte, men jag tänker i alla fall göra ett gott försök!!!

One Response to “Rektor – är det möjligt?”

  1. Sune Nordström skriver:

    Hej! Lycka till, det är ju både jätteroligt och hopplöst jobb på samma gång. Jag hoppas att du har Essunga som föredöme (och Heppell)
    Du kan ju få lite gnäll vad man inte skall göra från min blogg!
    /Sune

Leave a Reply

Hoppa till verktygsfältet